VIP2024, ga mee naar Parijs!

Over ons

VIP2024, ga mee naar Parijs!

Vlaanderen stoomt zich klaar voor de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs. In 2024 trekken we met een hele delegatie topsporters naar de Franse hoofdstad om onze medailleambities waar te maken. De Vlaamse topsporters worden in 2024 onze vips, onze Vlamingen in Parijs, en het is onder die VIP2024-vlag dat ze ook heel Vlaanderen letterlijk en figuurlijk in beweging willen brengen. Samen met de topsporters en de sportfederaties moedigen we alle sportclubs in Vlaanderen en Brussel aan om het olympisch gevoel op te roepen en met je clubleden en supporters de drie VIP2024-uitdagingen aan te gaan. Word VIP2024-sportclub en ga naar Parijs!

Schrijf je in, word VIP2024-sportclub en maak kans op heel wat fijne prijzen, waaronder een trip naar Parijs!

 

Hoe word je een VIP2024-sportclub?

Wil jij met je sportclub kans maken op de titel van VIP2024-sportclub, breng dan tussen januari en mei minstens een van onderstaande uitdagingen tot een goed einde. Afhankelijk van het aantal voltooide uitdagingen wordt jouw sportclub een bronzen (= 1 uitdaging), zilveren (= 2 uitdagingen) of gouden (= 3 uitdagingen) VIP2024-sportclub. 

Bekijk welke organisaties in jouw gemeente/stad deelnemen.

 

- Uitdaging 1: doe met je sportclub mee aan een VIP2024-challenge

Daag iedereen in en rond je sportclub uit tot meer sporten en bewegen! Organiseer zelf een sportief belevingsevenement met een link naar Parijs 2024 of laat je inspireren door een challenge van een van de deelnemende sportfederaties. Deze inspiratie kan je binnenkort hier terugvinden. 

 

 

- Uitdaging 2: zet de VIP2024-promotiecampagne in de kijker

Wij bezorgen jou via je sportfederatie affiches en ander promotiemateriaal waarmee Vlaamse topsporters je activeren en inspireren om meer te gaan sporten en bewegen in de sportclubs. Zorg ervoor dat iedereen in jouw sportclub dit materiaal gezien heeft. 

 

 

- Uitdaging 3: vertel over je Vrijwilliger in Parijs

Welke lokale vrijwilliger, coach of begeleider verdient het volgens jou om voor jouw sportclub in Parijs te zijn? Zet deze persoon op een creatieve manier in de kijker en zorg ervoor dat iedereen in en rond je sportclub het gezien heeft! 

 

SCHRIJF JE HIER IN

 

Hoe maak je kans op een reis naar Parijs?

Enkel gouden VIP2024-sportclubs, dat zijn de sportclubs die de drie uitdagingen voltooid hebben, kunnen meedingen naar de hoofdprijs: een trip naar Parijs tijdens de Olympische Spelen 2024 voor een delegatie van jouw sportclub. Van alle gouden sportclubs sturen we er drie naar Parijs. Daarnaast maken zeven andere gouden sportclubs kans op een waardebon van €500,-. 

De wedstrijd loopt van 1 februari tot en met 15 mei 2024. Vanaf februari kan je van start gaan met de uitdagingen. Begin juni maakt de jury de gouden VIP2024-sportclubs bekend. Zij worden in de eerste helft van juni uitgenodigd op een officiële prijsuitreiking. Daar maken we de winnende clubs bekend en kom je te weten wie er naar Parijs gaat. 

Begin je al maar op te warmen, want samen met jouw sportclub trekken we een spurtje richting de Olympische en Paralympische Spelen. 

 

REGISTREER HIER

 

Schrijf je in

Als je met jouw sportclub deelneemt aan deze campagne, gebruiken we bij Sport Vlaanderen jouw persoonsgegevens zoals naam, voornaam, e-mailadres en telefoonnummer voor volgende doeleinden:

  • om jou te informeren over de volgende stappen van de campagne VIP 2024;
  • om jou digitaal promotiemateriaal te bezorgen;
  • om een herinnering te sturen wanneer een deadline dichtbij komt;
  • om jou het resultaat mee te delen.

We bewaren deze persoonsgegevens tot 30 september 2024.

Heb je vragen over de verwerking van jouw persoonsgegevens, wil je ze laten verbeteren of verwijderen? Mail dan naar privacy@sport.vlaanderen. Ons beleid op het vlak van gegevensverwerking lees je op https://www.sport.vlaanderen/privacybeleid/.

Ben je het niet eens met de manier waarop we je gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot een bevoegde toezichthoudende autoriteit via contact@apd-gba.be of contact@toezichtcommissie.be.

 

Raadpleeg hier het wedstrijdreglement.

 

« Terug