Persbericht

Persbericht

Wereldrecordpoging Badminton door De Nekker

Tijdens het Internationaal toernooi van De Nekker BC vzw gaan 2 clubleden, Ken en Thomas, het wereldrecord badminton proberen te verbreken. Ze starten zaterdag 6 januari 2018 om 10 uur aan hun recordpoging. Kom jij hen een hart onder de riem steken en supporteren?

Lees meer »

Persbericht

Badmintonwereld rouwt om verlies Erik Meijs

Afgelopen nacht kregen we het verschrikkelijke nieuws te horen dat Erik Meijs het leven liet in een tragisch verkeersongeluk nadat hij terugkeerkeerde van training.

Lees meer »

Persbericht

Editie 19 BWF Shuttle World

Vandaag werd de 19e editie van de BWF Shuttle World gelanceerd.

Lees meer »

Persbericht

7 Belgische spelers op EK badminton in Denemarken

DENEMARKEN – Op dinsdag 25 april start het 6-daagse EK badminton in Kolding. Zeven Belgische spelers werden geselecteerd. Drie spelers komen uit in het Enkelspel. Daarnaast telt België nog een duo in Heren Dubbel en een duo in Gemengd Dubbel.

Lees meer »

Persbericht

Topspelers brengen spektakel tijdens vijftiende editie JOT

EDEGEM (Antwerpen) – Jong internationaal badmintontalent zakt van 15 tot en met 17 april af naar Edegem en Kontich voor de feestelijke editie van het Victor Junior OLVE Tournament, kortweg JOT. Het toernooi maakt net zoals vorig jaar deel uit van het Europees badmintoncircuit voor spelers onder 17 jaar. Met spelers uit maar liefst 28 landen, een recordaantal voor het JOT, wordt een zeer sterk en divers deelnemersveld verwacht.

Lees meer »

Persbericht

Halve finale op badminton Nations Future Cup

SLOVENIË – Robby Bronselaer en Senne Houthoofd behaalden de derde plaats op het individueel event Nations Future Cup in Slovenië. Het volledige team behaalde eerder al de 4de plaats in het teamevent.

Lees meer »

Persbericht

Belgische badmintonjeugd triomfeert op Yonex Italian Junior

MILAAN – De Belgische badmintonjeugd behaalde 3 ereplaatsen op de Yonex Italian Junior. Julien Carraggi behaalde zilver in Heren Enkel en werd derde met Jona Van Nieuwkerke in Heren Dubbel. Jona Van Nieuwkerke behaalde eveneens een derde plaats in Gemengd Dubbel met Joke De Langhe.

Lees meer »

Persbericht

Denen 4 keer zilver op de finales van de Yonex Belgian International badminton

LEUVEN-De voorbije week werd internationaal badminton op topniveau gespeeld in Sportoase Leuven. De Denen slaagden erin om 4 finales te halen, maar werden telkens veroordeeld tot zilver. Het goud was voor Chinese Taipei, Maleisië, Engeland en een dubbele finalewinst voor Frankrijk. Met een uitzonderlijke 6de finale trapte Badminton Vlaanderen de campagne Play Unified voor badminton in gang.

Lees meer »

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed