Reportage G-badminton

G-Badminton

Reportage G-badminton

Sport40 maakte een mooie reportage over G-badminton tijdens het 5de tornooi van BC Drive. De docu geeft een knap overzicht van het ontstaan van G-badminton in Vlaanderen en de toekomstplannen voor de sport en onze spelers.

Het tornooi in Drive spitste zich toe op rollers waardoor in de reportage vooral rolstoelbadminton aan bod kwam. G-badminton is er echter ook voor spelers met een verstandelijke handicap. Verder wordt er ook zittend en staand badminton gespeeld.

Meer weten over G-badminton? In de rubriek G-badminton vind je uitgebreide informatie over de sport en contactgegevens van onze medewerkers.

Bekijk de video

De reportage werd gedeeld op onze Facebookpagina en kan je hier bekijken. Laat gerust ook een berichtje achter.

G-badmintonner zoekt club

Interesse na het zien van de video? Bekijk onze lijst met G-clubs of neem contact op met Tamara (tamara@badmintonvlaanderen.be). Samen gaan we op zoek naar een club waar jij je ten volle kan amuseren en ontwikkelen.

G-badminton in beeld

De reportage werd samengesteld en uitgezonden door Sport40 (reporter Luc Geeraert). Dank aan de club Drive BC (tornooiorganisator) voor de ontvangst. Dank ook aan de spelers, trainers, begeleiders en medewerkers voor de mooie representatie van jullie geliefde sport.

Op het tornooi werd niet enkel een videoreportage gemaakt. Huisfotograaf Fons Van der Vorst maakte een knappe fotoreportage. Wie de reeks gemist heeft, kan hier de beelden bekijken. In onze nieuwsrubriek voor G-badminton (met fotografie van Fons) lees je de laatste nieuwtjes.

 

« Terug