Actieve initiator? Deel je kennis als stagementor!

Vorming

Actieve initiator? Deel je kennis als stagementor!

Uit naam van de kersverse studenten initiator doen we opnieuw een warme oproep om je aan te melden als stagementor. Heb je je al geregistreerd als begeleider? Heel erg bedankt! Interesse? Lees snel verder ...

Badminton Vlaanderen is op zoek naar actieve initiators die bereid zijn een stagiair te begeleiden. Wil jij je kennis delen? De studenten van de cursus in Brasschaat en volgende trainersopleidingen zijn je alvast dankbaar!

Voorwaarden

  • Je bent minimum gediplomeerd initiator of geassimileerd met dit niveau (leraar Lo)
  • Je hebt minimum 3 jaar ervaring
  • Je bent in staat om de stagiair binnen jouw trainingssituatiete begeleiden op dit gewenste initiatorniveau
  • Je vindt een uitdaging in de begeleiding van beginnende initiators en je bent bereid hiervoor wat extra tijd vrij te maken.

 

Specifieke taken voor de stagementor

De stagementor is de persoon die de cursist op zijn/haar stage van nabij volgt en begeleidt, en hem/haar helpt in het ontwikkelen van eigen middelen en strategieën om de lesgeverstijl te verbeteren. Hij schept de omgeving waarbinnen de stagiair vaardigheden en kennis kan opdoen om zijn potentieel te verhogen. De stagementor blijft gedurende de ganse stageactiviteit de verantwoordelijke en is permanent aanwezig bij de uitvoering van de stage.

Klik hier voor meer basisinfo. Klik hier voor het volledige document Module 4: Stagemodule Initiator Badminton

Klik hier om je te registreren als stagementor.

« Terug