Open Spaanse Kampioenschappen:  de voorbereidingen

G-Badminton

Open Spaanse Kampioenschappen: de voorbereidingen

De Open Spaanse Kampioenschappen gaan bijna van start. Een delegatie Belgische G-badmintonners zijn onderweg en sturen Badminton Vlaanderen een verslag van hun avonturen.

Nadat de voorbode (gevormd door Walter, Rudi, Bob en Marc) reeds maandag de verplaatsing had gemaakt, troffen Sven en Kristel elkaar vandaag aan de Starbucks in Zaventem.

Een vlotte inscheping en een leuke kennismaking op het vliegtuig met een autobusverkoper uit Leuven brachten de laatsten rond 13u in Palma de Mallorca. Dat ze nadien nog zeer veel geduld moesten oefenen om tot in het hotel te geraken kon hen niet zozeer enerveren wegens de aanhoudende regen en koude wind. Er viel nog niet veel te merken van die eeuwige Spaanse zon. Het terugzien van andere landenteams na het WK in Dortmund of het EK in Murcia laat wel voelen dat we opnieuw deel uitmaken van een mooi internationaal deelnemersveld.

Vanavond moeten de begeleiders Walter en Rudi samen met coach Sven nog even de classification meeting trotseren voor er een eerste team meeting plaatsvindt op één van de kamers.

Morgen kan het tornooi dan toch al wat meer elan krijgen, zij het niet alleen dat men weersverbetering aankondigt, maar ook en vooral omdat de classificaties gehouden worden en de spelers vertrouwd kunnen geraken met de parketvloer van de sporthal van Puerto de Alcudia.

« Terug