Open Spaanse Kampioenschappen Mallorca: dag 1

G-Badminton

Open Spaanse Kampioenschappen Mallorca: dag 1

De eerste dag van de Open Spaanse Kampioenschappen zit erop. Een verslagje van de training ...

Enkel de plassen herinneren nog aan de felle regen en de kou van gisteren ... De zon is vandaag toch al van de partij!

Leuk om gepakt en gezakt van het hotel naar de sporthal te wandelen ... ( sportzakken, sportrolstoelen, wielen, ...). De Belgen bleken de eerste aanwezigen zodat we ons een goed plaatsje konden uitkiezen. Even de sporthal inspecteren ... Parketvloer die je op z'n zachtst uitgedrukt niet overal even vlak kan noemen. 6 volledige terreinen en 1 half terrein voor enkelspel (ook zonder zijlijnen, wordt zeker wennen ...).

Eens alle wielen van de rolstoel goed afgesteld stonden kon de opwarming en eerste training beginnen. Als ook na een uur de vaststelling kwam dat de banden nog steeds afgelaten stonden voor de vliegreis kwam alles technisch in orde. Marc was intussen de classificatie gepasseerd en blijkt te behoren tot WH 2. Walter nam Bob voor z'n rekening en maakte er een doorgedreven opwarming van (voor allebei). Sven liet Marc en Kristel alle mogelijke slagen een laatste keer inoefenen. Bleek dat de rolstoel onmogelijk in stilstand kon geplaatst worden om te serveren omwille van het aflopende terrein.

De namiddag werd gebruikt om alle laatste afspraken in orde te maken en Bob kon een laatste keer trainen met zijn Nederlandse dubbelpartner Eddy Boerman. Ondertussen hadden de Dafalgans hun werk gedaan bij Rudi zodat hij tegen de avond opnieuw aansluiting vond bij de groep. Een laatste meeting voor Walter en Sven moet duidelijkheid brengen over de resultaten van de classificaties en het programma voor de eerste wedstrijddag! Alles wordt nu verondersteld klaar te zijn voor een geslaagd tornooi!

« Terug