Actie 'Goed Bezig' Bloso VSF ISB

Over ons

Actie 'Goed Bezig' Bloso VSF ISB

Op 20 mei 2014 lanceerde Bloso, in samenwerking met VSF en ISB (en de gemeentelijke sportdiensten) de actie Goed Bezig. Foto's kunnen nog ingezonden worden tot 17 oktober 2014.

Op 20 mei 2014 lanceerde Bloso, in samenwerking met VSF en ISB (en de gemeentelijke sportdiensten) de actie Goed Bezig. Via deze actie wil de organisatie de Vlaamse sportclubs de mogelijkheid geven te laten zien waarom zij goed bezig zijn. Door middel van 68 rondreizende kaders kunnen de sportclubs foto’s insturen rond 4 thema’s. Deze thema’s zijn:

Samen goed bezig
Vrijwillig goed bezig
Goed begeleid bezig
Fair play

Momenteel hebben reeds 100 sportclubs hun foto’s ingestuurd en maken ze kans op het winnen van 1 van de 40 waardebonnen van € 250. Een jury maakt een ruime selectie en het publiek kan vanaf 22 oktober via Facebook stemmen op hun favoriete foto.

Wenst jouw club ook deel te nemen aan de fotowedstrijd? Neem dan contact op met de gemeentelijke sportdienst of de provinciale Bloso-promotiedienst. Foto’s kunnen ingestuurd worden tot 17 oktober 2014.

Meer info over het verkrijgen van de fotokader, het insturen van foto’s en het wedstrijdreglement vindt u op www.sportclubszijngoedbezig.be. Neem alvast een kijkje bij ‘alle inzendingen’ om inspiratie op te doen.

Wens je als club mee te werken aan de Week van de Sportclub? Ook dat is mogelijk. Neem contact op met je gemeentelijk sportdienst of de provinciale Bloso-promotiedienst. Meer info vindt u op  www.weekvandesportclub.be.

Wij wensen jullie veel succes.

« Terug