Nieuwe personeelsleden en taakverdeling binnen Badminton Vlaanderen

Over ons

Nieuwe personeelsleden en taakverdeling binnen Badminton Vlaanderen

Vanaf 2017 zijn er een aantal zaken veranderd binnen Badminton Vlaanderen.

Enerzijds zijn de opengestelde vacatures voor het dienstencentrum ingevuld door 3 personeelsleden: Mercedes Van den Eynde, Arno Boonants en Koen Mutton.

  • Mercedes zal zich ontfermen over de sportkampen en is medewerker voor alle competitieve aspecten in coördinatie met Ed Van den Eijnde. Zij is voltijds in dienst en dus alle werkdagen bereikbaar op het dienstencentrum.
  • Arno is verantwoordelijke voor opleidingen en bijscholingen en werkt gedurende een half jaar halftijds om nadien een voltijdse functie op te nemen.
  • Koen heeft gedurende een half jaar een tijdelijk halftijds contract als Verantwoordelijke Recreatie en Jeugd. Deze taken zullen half 2017 gedelegeerd worden naar Arno.

 

Anderzijds is er een verschuiving van taken onder de vroegere personeelsleden van het dienstencentrum. Je kan een volledig overzicht van verantwoordelijkheden met bijhorende contactgegevens vinden op deze pagina.

Uiteraard worden vragen die niet (meer) bij de juiste persoon terechtkomen, meteen doorgestuurd. U kan ook altijd terecht op het algemeen mailadres (info@badmintonvlaanderen.be) of telefoonnummer (+32 (0)3 287 83 80).

« Terug