Veranderingen binnen Badminton Vlaanderen vanaf november 2016

Over ons

Veranderingen binnen Badminton Vlaanderen vanaf november 2016

Zoals reeds gemeld, veranderen er een aantal taken binnen het dienstencentrum van Badminton Vlaanderen.

Op 1 oktober namen we halftijds afscheid van Sporttechnisch Coördinator Bart Verschueren. Bart begon vanaf oktober halftijds te werken als praktijkassistent van prof. dr. Jeroen Scheerder aan de Katholieke Universiteit te Leuven. Bart is nu enkel nog op dinsdag en vrijdag beschikbaar op het dienstencentrum en zal zich toeleggen op alle events van Badminton Vlaanderen.

Op 1 november verlaat Gert Piqueur Badminton Vlaanderen en gaat hij een nieuwe uitdaging aan. We bedanken hem voor de jaren energie en toewijding bij Badminton Vlaanderen en we wensen hem heel veel succes in zijn nieuw avontuur.

Om de taken van Gert op te vangen zullen we op tijdelijk basis Mercedes Van de Eynde voltijds (i.p.v. halftijds) laten meedraaien en een extra tijdelijke halftime aannemen. Koen Mutton vervoegt onze rangen vanaf begin november en zal bereikbaar zijn op het adres koen@badmintonvlaanderen.be.

Voor de competitieopvolging kan men vanaf november terecht bij Ed Van den Eijnde onder een nieuw e-mail adres competitie@badmintonvlaanderen.be.

Ten slotte, in verband met de personeelsstructuur van Badminton Vlaanderen: ten laatste volgende week verschijnen er 2 vacatures voor definitieve vervanging waarvan we hopen ze te kunnen invullen vanaf 1 januari 2017.

« Terug